Ondernemers – organisaties helpen ondernemers

Jouw (financiële) hulp is onmisbaar bij het verwezenlijken van onze missie. Ons programma stelt kansarme jongeren in staat om met het uitoefenen van een eigen bedrijf zichzelf en hun naasten te voorzien van een duurzaam inkomen. Met jouw bijdrage kunnen we de jongeren niet alleen trainen, coachen en begeleiden, maar ook voorzien van een startkapitaal.

Bedrijfslustrum, personeelsfeest of schoolactie. Je kunt één of meer jonge ondernemers in Tanzania ‘adopteren’. Het opstarten van 1 ondernemer kost ca. 3.000 euro aan opleidings-, trainings-, en begeleidingskosten en het benodigde startkapitaal. Door onze ANBI-status zijn deze kosten (deels)  aftrekbaar.

We denken graag met je mee, stuur ons een mail met je ideeën: info@sengerema.nl

Ben je enthousiast en gemotiveerd geraakt door onze verhalen en wil je direct doneren voor ons programma in Tanzania? Ons banknummer is NL 04 RABO 01 06 74 25 66 t.a.v. Stichting Sengerema in Den Haag.

Neem Madaraka in haar eigen kledingwinkel

Er zijn veel manieren om een bijdrage te leveren aan de Stichting Sengerema. Eén daarvan is een lidmaatschap van de CLUB van 500.

De CLUB van 500 is een verzameling van particulieren en bedrijven, die zich vriend van de Stichting Sengerema noemen. Jaarlijks betalen zij een bijdrage van € 500,- en eenmaal per jaar komen ze bij elkaar voor een bijzonder event om elkaar beter te leren kennen en een update te krijgen van onze activiteiten. Met jouw jaarlijkse bijdrage kunnen wij weer jongeren trainen, coachen, begeleiden en van een startkapitaal voorzien.

In het najaar 2018 zal er voor de eerste keer een event georganiseerd worden:

‘Platform Nederlandse ondernemingen actief in Tanzania’

Wil je lid te worden van onze CLUB van 500, stuur een mailtje naar: info@sengerema.nl